Startet kampen på benken: – Det var jo kjipt – Hnytt

Siste:

Meryll Abrahamsen. Arkivfoto
Meryll Abrahamsen. Arkivfoto

Startet kampen på benken: – Det var jo kjipt

Meryll Abrahamsen ble vraket fra lagoppstillingen. Selv om hun synes det var kjipt, så forstår hun avgjørelsen til trenerapparatet.

CHAMPIONS LEAGUE: Da startoppstillingen kom en drøy time før start var den uten Vea-jenta Meryll Abrahamsen.

– Det var jo kjipt, men nå valgte trenerapparatet en stor og sterk spiller der. Jeg er jo ikke kant heller så det er forståelig, men jeg skal prøve å få en start i Frankrike, sier hun i mixed-zone etter ferdigspilt kamp.

Det var Gaelle Endamanouit som ble valgt foran Abrahamsen, men sistnevnte fikk til slutt komme innpå i det 74. minutt.

– Det er stort. Vi har jo spilt mot dem en gang før, så vi visste hva det gikk ut på for å si det slik, sier Abrahamsen, og fortsetter:

– Vi visste jo hva de kom med så da måtte vi legge oss defensivt og ta dem på kontringer. Jeg synes vi fulgte kampplanen veldig bra i dag. Vi var solide bak, spesielt med keeper. Line Johansen fortjener å bli kåret til Avaldsnes’ beste spiller.

Hun kjenner seg stolt av jentene i dag og synes de viste god lagmoral, og er klar for returen i Frankrike torsdag 27. september.

– Jeg er veldig motivert. Scorer vi på to mål så er vi likt. Vi tapte ikke 5-0 eller 6-0. Vi tapte 2-0, så det er jo de som har presset på seg, avslutter hun.