Geir Toskedal innstilt på 3.plass til neste års fylkestingsvalg – Hnytt

Siste:

Arkivfoto: Geir S. Toskedal
Arkivfoto: Geir S. Toskedal

Geir Toskedal innstilt på 3.plass til neste års fylkestingsvalg

Nominasjonskomiteen i Krf har innstilt Geir S.Toskedal fra Karmøy på 3. plass til neste års fylkestingsvalg. 64-åringen har lang erfaring fra både lokal og rikspolitikken og er i dag ansatt som rådgiver i Karmøy kommune.

Fylkesordfører Solveig Ege Tengesdal får fornyet tillit i Rogaland KrF og topper listen, mens Jonas Andersen Sayed, Geir S. Toskedal og Bjørg Tysdal Moe følger på de neste plassene. 

– Høringsinnspillene fra lokallagene og sideorganisasjonene var svært tydelige på at Solveig bør få fornyet tillit. Solveig har vært en synlig og dyktig fylkesordfører, og hun har frontet KrFs politikk på en utmerket måte de siste tre årene, kommenterer nominasjonskomiteens leder Trond Arne Pedersen som nå sender komiteens forslag ut på høring i organisasjonen.