Jostein lagte middagsselskap under Risøybrua – Hnytt

Siste:

Jostein lagte middagsselskap under Risøybrua

Jostein Jensen, som har et langt liv på gata bak seg, brukte ferien på å hjelpe de rusavhengige. I hele fellesferien laget han mat sammen med en gjeng frivillige og stelte til rene middagsselskapet under brua.

HAUGESUND: Nok og næringsrik mat er viktig for å unngå overdoser, men for de rusavhengige er det ofte vanskelig å opprettholde et sunt kosthold. Spesielt om sommeren, når de frivillige organisasjonene tar ferie. I snitt går de ned i underkant av fem kilo i løpet av fellesferien, noe som gjør dem sårbare for eventuelle overdoser.

Jostein Jensen, som har et langt liv på gata bak seg, har hjerte for vennene sine under brua. Hver dag i fellesferien fikk han med seg gode hjelpere både fra næringslivet og vennekretsen, slik at de rusavhengige kunne få seg et varmt måltid mat.
Her er en smakebit fra reportasjen, som TV Haugaland viste utdrag av i reprise denne uka i anledning markeringen av Verdens Overdosedag.