Fire mål og to røde kort da Kopervik nedsablet FKH 2 – Hnytt

Siste:

Hieu Van Le scoret det første målet for Kopervik.
Hieu Van Le scoret det første målet for Kopervik.

Fire mål og to røde kort da Kopervik nedsablet FKH 2

Kopervik fikk en god start på høstsesongen da de tok imot FKH 2 hjemme på Åsebøen stadion tirsdag kveld.

FOTBALL: Tross sterk motstand gikk Kopervik seirende ut av oppgjøret mot FKH 2 i det som var en tett og begivenhetsrik kamp med fire mål og to røde kort.

– Det er en herlig start på høstsesongen. Dette var meget bra. VI gjør det vi blir enige om i dag, og guttene viste en syk lagmoral, sier en fornøyd Kopervik-trener Ståle Hetland rett etter kampslutt.

– Det var høyt tempo. Vi fikk ikke i gang noe spill i første, spesielt i begynnelsen. Så begynte vi å ta litt tak i ballen og fikk en del trekk. Det er viktig for oss. Vi skal spille litt fotball også, og ikke bare sparke ball. Vi skal våge å spille mot gode lag, sier Hetland videre.

Han er glad for den gode starten på høstsesongen, og håper å ta oppturen med seg videre mot Rossland i neste runde samt utover høsten.

– Vi håper på en bedre høstsesong enn vårsesong, og at vi får Vatland tilbake igjen. Men Hieu gjør en god kamp på topp i dag, sier Hetland.

La seg bakpå

FKH 2 styrte kampen innledningsvis, men det var Kopervik som skulle ta ledelsen etter 11 minutter.

En god Hieu Van Le snappet ballen fra en FKH-forsvarer og kom alene med keeper. Der gjorde han ingen feil og fintet ut sisteskansen før han satte ballen i åpent mål.

Bortelaget fortsatte å dominere ballspillet uten at det resulterte i noe, mens Kopervik var farlige på kontringer.

Mål på corner

Før det var gått 20 minutter fikk Kopervik corner. Jone Hetland Bygnes tok corneren og skrudde den rett i fanget på FKH-keeperen, som var over streken.

Etter en prat med linjedommer bestemte hoveddommer seg for at den var inne, og 2-0 til Kopervik.

Målet så ut til å ta noe av piffen ut av bortelaget. Utover i omgangen kom Kopervik mer med, og toppet det med nok en scoring etter en heading av Sondre Hveding.

Røff andreomgang

Andreomgang skulle vise seg å bli av det intense slaget. Etter en times spilt ble Kristoffer Velde utvist for FKH 2, og fem minutter etter fikk bortelaget straffe som de ekspederte i mål.

Dommeren var ikke ferdig med å dele ut kort. Maxime Lescoute felte en FKH-spiller på overgang på høyre side, og rødt kort.

Kampen ebbet ut, og Kopervik tok tre poeng, mens FKH 2 ser ut til å være hektet av i opprykkskampen.