Inviterer til musikalsk familiebegivenhet – Hnytt

Siste:

Inviterer til musikalsk familiebegivenhet

Etter et par års pause er den lokale konsertarrangøren, Southern Gospel Karmøy tilbake med nytt arrangement og nye bekjentskaper fra USA.

Friske toner

Den 16 august blir det konsert med familiegruppen «The Browns» på Salem i Skudeneshavn. Jan Thomassen i Southern Gospel Karmøy forteller at bandet er noe ukjent for det norske publikummet.

– De er litt ukjent for de aller fleste. Men det blir garantert en konsert med feiende, frisk musikk, sier Thomassen.

Konsertarrangøren har tidligere hatt gospelstjerner som Lynda Randle på karmøybesøk og har lang erfaring i å tilby country og gospel-sjanger til det lokale publikummet. Nå er det familiegruppen som har turnert i 15 år som står på plakaten.

– Gruppen består av mor og tre barn. Faren er med som tekniker og sjåfør, forklarer Thomassen.

Han lover en ekte familiebegivenhet når familien spiller opp.

– De tre barna spiller fiolin og det er ikke så ofte man har opplever dette på en lokal konsertscene.

Turné

«The Browns» er for tiden på turne i Norge og Sverige og kommer rett fra Skjærgårdssang i Langesund til Karmøy. I Skudenes holdes konserten i pinsemenighetens lokaler, og arrangøren håper på fullt hus neste torsdag.

– Salem har drøyt 300 sitteplasser og egner seg godt til slike «intimkonserter». sist vi hadde konsert på Salem med Lynda Randle ble det forhåndsutsolgt med 320 billetter, sier Thomassen som har fått Heart-musikken som «oppvarmingsband».

– Dette må være Haugalandets mest fargerike kor. Vi gleder oss, sier arrangøren.