Stolt åkrabu åpnet Fiskeridagene – Hnytt

Siste:

Bilde 1 av 9
Bilde 2 av 9
Bilde 3 av 9
Bilde 4 av 9
Bilde 5 av 9
Bilde 6 av 9
Bilde 7 av 9
Dag Inge Aarhus, her under åpningen av Fiskeridagene.
Dag Inge Aarhus, her under åpningen av Fiskeridagene.
Bilde 8 av 9
Bilde 9 av 9

Stolt åkrabu åpnet Fiskeridagene

Kommunikasjonsdirektør i Sjøfartsdirektoratet og selverklært åkrapatriot, Dag Inge Aarhus stod får åpningen av Fiskeridagene.

FISKERIDAGENE: – Jeg er stolt av å være åkrabu, kom det fra Dag Inge Aarhus fra scenen da han fikk æren av å åpne den 23. utgaven av Fiskeridagene torsdag klokken 15.

– Jeg er jo åkrapatriot og bodd hele livet mitt her. Det var ganske stor stas å bli spurt om å åpne Fiskeridagene, innledet Aarhus fra scenen.

– Fiskeridagene er mye mer enn akkurat arrangementet som vi ser noen dager nå i august. det er faktisk ganske viktig for et lokalsamfunn å ha et arrangement å se frem til. det skaper fellesskap, noe som vi opplever sammen, og i dag trenger vi kanskje slike sosiale møteplasser mer enn noen gang, der vi sitter hjemme og kikker ned i hver vår skjerm, sender en snap eller liker noe, sa Aarhus videre.

Fikk Karmøyfiskaren

Sitski-utøveren skulle egentlig få prisen under Skudefestivalen, men etter betennelse på hjertet ble utdelingen utsatt til Fiskeridagene.

– Tusen takk. Jeg må takke juryen. Jeg har hatt en utrolig bra vinter, men uten lokalsamfunnet så hadde ikke det vært mulig. Vi så jo det når vi kom hjem fra Korea, alle som stilte opp på flyplassen og kulturhuset. Folk følger med her, og det er utrolig viktig for at jeg er kommet der jeg er i dag, sa Jesper fra talerstolen.

Se noen bilder fra åpningen over.