– Målet er 30.000 betalende kunder – Hnytt

Siste:

Daglig leder hos Minigolfen Familiepark, Marcus Cederberg.
Daglig leder hos Minigolfen Familiepark, Marcus Cederberg.

– Målet er 30.000 betalende kunder

Flere har fått øynene opp for minigolfanlegget på Torvastad, og godværet i juli har gitt strålende resultater for familieparken.

TORVASTAD: I 2015 stod første minigolfbane ferdig på Torvastad. I juni i år åpne bane nummer tre, og med totalt 50 hull er det mange som har begynt å få øynene opp for familieparken nord på Karmøy.

– Hittil har det vært veldig bra. Det har vært masse flere besøkende enn i fjor. 2017 var bra, men det har eskalert ganske mye dette året. Vi har fått inn litt flere turister dette året også, som er gøy, forteller en godt fornøyd daglig leder Marcus Cederberg, som ekspederer flere kunder mellom spørsmålene.

Parken hadde rundt 10.000 besøkende i fjor, med unntak av januar og februar, og i år har de så langt fått over 13.000 besøkende.

Målet er likevel 30.000 betalende kunder, forteller Cederberg.

Den viktigste måneden

For familieparken kommer nærmere 20 prosent av omsetningen av året i løpet av juli måned, og med strålende vær i fellesferien har det gått over all forventning.

– I juli måned er det mange barnefamilier som tar turen, mens om kveldene er det mer ungdomsgrupper. I juni og august er det også mange bedrifter som kommer, forklarer Cederberg.

Han roser også den lokale befolkningen som bruker parken.

– Det er mest fra Haugesund og Karmøy, men også en del fra Stavanger og noen fra Bergen. Det er mange som tar med seg gjester som de kjenner fra andre plasser. Det er de lokale som drar dem hit, sier han og smiler.

Om finværet uteblir har parken likevel løsninger.

– I regnvær fungerer Gården veldig bra, men vi har regnponchoer som en kan låne, sier Cederberg.

Legger seg på lave priser

Noe av visjonen til minigolfparken er å ha et lavt prisnivå for de besøkende for å konkurrere med andre aktiviteter på Haugalandet.

– Vi ønsker en plass som er rimelig for folk å kunne besøke og ha det kjekt. Vi har satt ganske lave priser på grunn av volumet i stedet for høye priser, forteller Cederberg.

Han tror også miljøet er med på å trekke til seg haugalandendinger.

– Det er jo et fint minigolfanlegg. Det er ikke rammene som er på de fleste campingplassene rundt omkring. Det er kunstgress og et koselig miljø. Den nye parken kaller jeg selv for hobbitbyen, for det ser litt ut som der hobbitene bor i Ringenes Herre, sier han og smiler.

– Det er også en uteaktivitet, og jeg tror ikke det er mange uteaktiviteter rundt her til en lav pris, legger han til.

Nye planer lagt på is

Ambisjonene til parken begrenser seg ikke bare til Torvastad. Cederberg forteller at de har ønsker om å utvide andre steder i Norge, men at det er foreløpig satt på vent.

– Vi diskuterte i en periode om å bygge andre plasser, men det ligger litt på is akkurat nå. Vi vil første betale av lån her før vi bygger andre plasser, forklarer han.