– Han viser at han har ingrediensene for å lykkes – Hnytt

Siste:

FKH-trener Eirik Horneland.

– Han viser at han har ingrediensene for å lykkes

FKH-trener Eirik Horneland er godt fornøyd med 3-1-seieren over Brann.

FOTBALL: FKH møtte i dag serielederen Brann i en treningskamp på Haugesund stadion. Sluttresultatet ble 3-1 til FKH og laget tar dermed med seg en god følelse inn mot høstens første kamp borte mot Tromsø om én uke.

– Jeg er fornøyd med en veldig fin gjennomføring. Det er viktig å få guttene i gang og at vi får både kropper og hoder klare når vi skal ut i en tøff bortekamp mot Tromsø, sier FKH-trener Eirik Horneland.

Les også: Nysigneringen scoret i debuten i FKH-seier

Nykommer Ibrahima Wadji driblet seg forbi halve Brann-forsvaret og satte inn FKHs første mål i kampen. Horneland er godt fornøyd med debuten til Wadji.

– Han viser at han har ingrediensene for å lykkes hos oss. Han har fart, gjennombruddskraft og er ekkel å møte. Samtidig har han fått litt sjokk når det kommer til det som kreves av omstillinger og løpskraft i FK Haugesund, og det skal vi jobbe med videre.