Lene kjøpte hus på Vibrandsøy før hun fikset båtkjøringen – Hnytt

Siste:

Foto: Tor Nilssen

Lene kjøpte hus på Vibrandsøy før hun fikset båtkjøringen

Båtfyll kan bokstavelig talt være dødsfarlig. Det blir vi minnet om i denne videoen, der den rå båtdama fra Karmøy tar innersvingen på antihelten fra Stavanger.

HAUGESUND: Dama som skulle bli båthelten i årets Klar for sjøen-film bor passende nok på Vibrandsøy. Hun er altså helt avhengig av både båt og et klart hode for å komme seg velberget til og fra jobb året rundt.

Men før Lene Røkke Mathisen flyttet til ei fergeløs, broløs øy, hadde hun ikke kjørt båt på mange år. Bare det er nok til å styrke bildet av superheltinnen. Men båtskillsa satt egentlig ikke helt inne.

– Da jeg bestemte meg for å flytte hit, kjøpte jeg meg en båt og kjørte kontinuerlig i en uke, så jeg ikke skulle være livredd, sier hun med et skjevt smil.

Bli med til Vibrandsøy og se Lene i aksjon i årets kampanjefilm i videoen over.