Sikret viktig brønnbåt-avtale – Hnytt

Siste:

Sikret viktig brønnbåt-avtale

NÆRINGSLIV: I åtte måneder har selskapet Norwater AS i Høylandsbygd i Kvinnherad jobbet med å tilby levering av et stort ferskvannsanlegg til den nye brønnbåten til Hordalaks AS.

Tirsdag denne uka kunne selskapet slippe jubelen løs da kontrakten var på plass. Bjørn Bjelland Mathisen, salgssjef i Norwater AS, har ledet prosjektet for Norwater og er strålende fornøyd med tildelingen.

– Dette var svært gledelig av flere grunner. Det bekrefter vår stadig sterkere posisjon innen brønnbåt, vi beholder Fitjar Mekaniske Verksted AS som en regelmessig og god kunde og får en spennende ny kunde og relasjon i Hordalaks. Sist, men ikke minst, så får vi nødvendig og viktig påfyll i vår ordrebok», sier Mathisen i en pressemelding.

Anlegget, som har kapasitet på 4,000m3/døgn, skal leveres i oktober 2019. Kontraktsverdi er partene tause om, men det er snakk om en av de største kontraktene til Norwater noensinne.

Det er det nystiftede selskapet Hordalaks AS som nylig bestilt en brønnbåt fra Fitjar Mekaniske Verksted AS (FMV). Skipet som er et HFMV 4700 design har allerede fått navnet «Hordagut». Skipet skal leveres i april 2020.

God utvikling

Regnskapet for 2017 viser forøvrig at Norwater-selskapene fortsetter den gode utviklingen med omsetning over 50 millioner kroner for andre år på rad og med driftsresultat på drøye 10 prosent.