Får premiere på Den norske filmfestivalen – Hnytt

Siste:

Jonas Alarik
Jonas Alarik

Får premiere på Den norske filmfestivalen

KULTUR: Tuva Novotnys dramafilm Blindsone vil bli vist i Haugesund mandag 20. august, med besøk fra regissør og skuespillere. I dag er også den første traileren til filmen klar, heter det i en pressemelding. 

Tuva Novotny debuterer nå som spillefilmsregissør og manusforfatter med filmen Blindsone. Hun har fått med seg Pia Tjelta og Anders Baasmo Christiansen i sentrale roller i denne rørende dramafilmen som er filmet i én lang tagning på 98 minutter, og som setter søkelys på psykiske lidelser blant barn og unge i Norge.

– Tuva Novotny imponerer stort med sin debut som regissør, sier festival – og programsjef Tonje Hardersen.

– Blindsone har blitt hjerteskjærende film om et alvorlig tema, og med et konstant nærværende kamera gjør skuespillerne fantastiske prestasjoner. Jeg ser virkelig fram til å ønske filmen velkommen i Haugesund.

Regissør Novotny ønsker at filmen skal bidra til mer åpenhet.