– Vi i Avaldsnes står sammen i motgangen – Hnytt

Siste:

Arkivfoto

– Vi i Avaldsnes står sammen i motgangen

SPORT: 13 poeng på 13 kamper er fasiten når Avaldsnes tar sommerpause. Kun tre poeng ned til kvalifiseringsplass var neppe scenariet klubben hadde sett for seg etter å ha kronet 2017-sesongen med Cupfinalegulll og sølvmedalje i Toppserien.

Les også: Christiane Lessa trekker seg som Avaldsnestrener

Etter onsdagens 4-1 tap borte mot Arna Bjørnar gikk Avaldsnes ut med tydelig melding om at klubben står sammen i motgangen. På sine Facebook-sider skriver de følgende:

– «Vårsesongen har vært tung for jentene, trenere, administrasjon, sponsorer og fans. Vi vil mye, men har ikke fått det helt til å stemme. Spesielt på bortebane har vi vært alt for svake. Vi i Avaldsnes står sammen i motgangen og har klokketro på at vi skal snu dette sammen! Før sesongen sa vi at vi skulle tenke mer langsiktig, og være tålmodige. Endringer må til kontinuerlig, men vi skal holde oss til grunnplanene våre. Vi håper alle rundt oss også tør å være tålmodige, og heller heie enda mer enn vanlig på oss! Det vi prøver på er ambisiøst, og målet blir vanskeligere å nå for hver dag som går. Vi skal klare det! Just do it!!!».

Avaldsnes sin neste seriekamp blir borte mot Lyn den 3. august.

Se høydepunkter fra kampen mellom Avaldsnes og Arna Bjørnar øverst i saken.