Lettelse i Karmøynytt etter at nye eiere er på plass – Hnytt

Siste:

Lettelse i Karmøynytt etter at nye eiere er på plass

I dag ble det klart at Karmøynytt og Hnytt står på egne bein etter at FK Haugesund har solgt de to medie-merkevarene. Det er foreløpig usikkert hva som blir TV Haugalands skjebne.

ÅKRA: – De ansatte blir de største eierne i Karmøynytt og Hnytt. Dessuten er aktører som Karmøy Næringsfond, Rogaland Ressurssenter, Åkrehamn Vekst, Skudeneshavn Næringsforening og utflyttede karmøybuer med Tor Tollessen i spissen inne på eiersiden, forteller styreleder i nystartede Norvegen Media AS, Bjørn Oddvar Madsen.

FK Haugesund har som kjent bestemt seg for å avslutte sin mediesatsing. Det betyr at TV Haugaland også skal selges.

– Det er flere aktører som er i dialog med FKH om eventuelt å overta TV Haugaland. Det er selvsagt usikkert om forhandlingene fører fram, men jeg er optimist, sier avtroppende redaktør i TV Haugaland, Øystein Merkesvik. Ferkingstadbuen kommer til å fortsette som redaktør i Karmøynytt og Hnytt.

I videovinduet over får du se de Karmøynytt-ansattes reaksjon på at arbeidsplassene deres er berget.