Vil ha "opera-tak" på det nye kulturhuset – Hnytt

Siste:

Vil ha «opera-tak» på det nye kulturhuset

Inger Karin Damm har de siste månedene ledet Kopervik sin kulturhusgruppe. Nå offentliggjør gruppen hvordan de ønsker at et kulturhus på kaien i Kopervik skal se ut.

KOPERVIK: Med seg i kulturhusgruppen har den tidligere lederen i Byen Vår Kopervik hatt Kjell Ekornrud (daglig leder i Procon), Ivar Clausen (sivilarkitekt og grunnlegger av Opus arkitekter) og Johan Petter Nielsen (medeier i Plastron).

I formiddag inviterte vi Inger Karin Damm, Vigdis Thorsen (styreleder i Byen Vår Kopervik) og Leiv Helge Kaldheim (daglig leder i Eiendomsmegler 1 Haugesund) til å inspisere den gamle nattrutekaien som er den anbefalte tomten for det planlagte kulturhuset.

I videovinduet over kan du se hvilke vyer og tanker trioen har om det som virkelig kan bli et signalbygg i Kopervik.