Feiret tett bygg på Vormedal ungdomsskole – Hnytt

Siste:

Prosjektleder Bjørn Kåre Ellingsen.
Prosjektleder Bjørn Kåre Ellingsen.

Feiret tett bygg på Vormedal ungdomsskole

– Det er en ganske stor dag. Dette med tett bygg er alltid en milepæl i bygningsbransjen, sier prosjektleder Bjørn Kåre Ellingsen.

SKOLE: Det nye tilbygget til Vormedal ungdomsskole er endelig tett, og det ble feiret på høytidelig vis med lasagne, kake og musikalsk innslag onsdag.

Prosjektleder Bjørn Kåre Ellingsen oser av stolthet, og forteller at de er i god rute til å få prosjektet ferdig til jul.

– Jeg er litt stolt over innsatsen folk har lagt i det og at vi klar klart å komme i mål med denne milepælen innenfor de planene vi har hatt og fremdriften vi skulle ha, sier Ellingsen.

Kribler i magen

Rektor på skolen, Linda Merethe Strand, forteller at det kribler litt i magen når hun ser bygget, og at det er bare et snaut halvt år til de skal få ta det i bruk.

– Vi er jo veldig fornøyde med at vi får et slikt bygg som blir så funksjonelt. Det er et stort vrimleareal nede i første etasje med amfi. Det gir oss masse muligheter, og det er et storslått bygg som er fint å se på, sier Strand.

Selv om det har vært noen utfordringer med byggeprosessen føler hun at det har gått overraskende bra.

– Vi har måttet gjøre noen tilpasninger i forhold til elevene. Det har gått greit, men vi gleder oss til å få skolegården tilbake igjen, sier hun.

Spesielt ser hun frem til at lærerne skal få større arealer å boltre seg i, for i dag har de 25 lærerne et snaut 50 kvadratmeter stort arbeidsrom på deling.

Les mer i neste utgave av Karmøynytt.

Flagget til topps.
Skolen får en fantastisk utsikt mot sør.