Tor Kristian Gaard ønsker seg ordførervervet i Karmøy – Hnytt

Siste:

Tor Kristian Gaard.
Tor Kristian Gaard.

Tor Kristian Gaard ønsker seg ordførervervet i Karmøy

Kommunestyrerepresentant for Karmøy Høyre, Tor Kristian Gaard, ønsker seg ordførervervet i Karmøy kommune. Dermed får Aase Simonsen kamp om nominasjonen når nominasjonsmøte til Karmøy Høyre avholdes den 20. juni.

POLITIKK: Kandidaturet til Gaard ble gjort kjent da leder i Karmøy Høyre, Margareth Hystad, sendte ut følgende melding til pressen.

«Styret i Karmøy Høyre er i dag 12 Juni gjort kjent med at Tor Kristian Gaard stiller seg disponibel til ordførerkandidaturet.»

– Nominajsonskomitéen har gjort sitt valg og det forholder vi oss til. Det er likevel slik at det i et demokrati kan stilles motkandidat, noe som nå blir gjort, utdyper Hystad til Karmøynytt.

Nominasjonskomitéen i partiet var enstemmig i sin innstilling av Aase Simonsen som toppkandidat foran neste års valg.

  Vi i nominasjonskomiteen synes det er svært gledelig at Aase Simonsen har takket ja til å være partiets ordførerkandidat. Hun har bred politisk erfaring og er dyktig til å formidle Høyre sin politikk, fortalte leder i nominasjonskomitéen, Hans Sandvold, i en pressemelding da nominasjonen var klar.

Gaard er i dag gruppeleder for kommunestyregruppa til Karmøy Høyre. Selv påpeker han han ikke tar opp kampen mot Aase Simonsen, men stiller seg disponibel for partiet.

– Jeg har sagt at jeg stiller meg klar hvis partiet ønsker det. Dette er ingen kamp mot Aase Simonsen som jeg mener er en utmerket kandidat. Jeg føler imidlertid jeg har mye ugjort innen politikken i Karmøy og at tiden nå er moden til å gjøre noe med det, sier Gaard.