Sikret storkontrakt - øker bemanningen – Hnytt

Siste:

På bildet: Øivind Erland Tore Steinsland. Foto: Mecan AS
På bildet: Øivind Erland Tore Steinsland. Foto: Mecan AS

Sikret storkontrakt – øker bemanningen

NÆRINGSLIV: Husøy-selskapet, Mecan som leverer løsninger til offshore, subsea, marine, oppdrett og prosessindustri, er tildelt storkontrakt med TechnipFMC for å bygge målestasjoner til Statoils produksjonsskip Johan Castberg.

– Kontrakten vil gi behov for nyansettelser, samt økt innleie av personell i perioder. I tillegg vil dette gi ringvirkninger til flere andre lokale leverandører, opplyser daglig leder Øivind Erland i en pressemelding.

Omfattende

Arbeidsomfanget til Mecan-avtalen inkluderer prosjektledelse, innkjøp, fabrikasjon av moduler, elektro og automasjon, overflatebehandling/brannbeskyttelse, isolering, testing, ferdigstillelse og dokumentasjon.

I følge selskapet er produksjonen allerede godt i gang på Husøy.

– Dette er en svært viktig kontrakt for Mecan AS, og vi har jobbet mot å få denne kontakten over lang tid, sier prosjektleder i MECAN, Tore Steinsland.

Kontraktens verdi kan de ikke si så mye om, men arbeidet vil sysselsette en betydelig del av arbeidsstokken på sveiseavdelingen i 2018.