Hanne Haugland klar for «Mesternes mester» – Hnytt

Siste:

LONDON, ENGLAND 20120807.
Sommer OL i London 2012.
London 2012 Olympic Games.
Hanne Haugland (left) and coach Reidun Renstrøm looking for athletic athlete Margrethe Renstrøm from Norway before she left the long jump qualification because of injury in the right foot in the Olympic Stadium in London, England Tuesday.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
LONDON, ENGLAND 20120807. Sommer OL i London 2012. London 2012 Olympic Games. Hanne Haugland (left) and coach Reidun Renstrøm looking for athletic athlete Margrethe Renstrøm from Norway before she left the long jump qualification because of injury in the right foot in the Olympic Stadium in London, England Tuesday. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Hanne Haugland klar for «Mesternes mester»

UNDERHOLDNING: Den tidligere høydehoppstjerna skal konkurrere mot ni andre utøvere i forsøket på å bli kronet som «Mesternes mester» på NRK. Og allerede kommende torsdag drar de ti deltakerne i samlet tropp til Mallorca for å sjekke inn i deltakerhuset nær feriebyen Puerto Pollensa nord på øya. Innspillingen går fram til finalen 2. juli. Programmet vil først bli sendt ut på nyåret 2019.

50 år gamle Hanne Haugland var lenge Norges desidert beste høydehopper og tok 16 NM-gull i perioden mellom 1986 til 2000. Hun har også deltatt i fem VM og to OL. Høydehopperen tok også sølv i innendørs-Em i 1989 og VM-gull i Athen i 1997. Haugland er fra Haugesund og fikk etter VM-gullet en vei i hjembyen kalt opp etter seg.

De øvrige deltakerne i «Mesternes mester» er:

 • Lars Berger (39), skiskyting og langrenn
 • Karoline Dyhre Breivang (38), håndball
 • Ann Kristin Flatland (35), skiskyting
 • Hanne Haugland (50), høydehopp
 • Tom Hilde (30), skihopp
 • Karina Hollekim (42), fristil skikjøring og basehopp
 • Glenn Solberg (46), håndball
 • Pål Anders Ullevålsæter (49), motocros«»s og enduro
 • Kine Olsen Vedelden (23), cheerleading
 • Ole Martin Årst (43), fotball

Tidligere sesonger av «Mesternes mester» har vært spilt inn i Spania, på Malta, Kypros, i Ungarn, Italia, på Sicilia, i Monaco, Hellas og Portugal.