Dette er fylkets beste frokost – Hnytt

Siste:

Scandic Maritim

Dette er fylkets beste frokost

Scandic Maritim er kåret til Rogalands beste hotellfrokost i den årlige konkurransen Twinings Best Breakfast. Kåringen regnes som uoffisielt NM i hotellfrokost.

HAUGESUND: Kåringen av fylkesvinnerne av Norges beste frokost ble offentliggjort mandag kveld, og Scandic Maritim bekrefter med årets seier at de har fylkets beste frokost for 2. året på rad.Hotellet er dermed også med videre i konkurransen om å kapre tittelen Norges beste frokost.

– Jeg er så stolt av det mine kollegaer har fått til at jeg ikke kan få sagt det. Konkurransen er knallhard og vi har naturligvis gjort noen ytterligere forbedringer for å sikre oss denne seieren, sier hotellsjef Reidar Westre.

Siden i fjor har hotellet utvidet frokosten med en ny frukt, grønnsak og smoothie/juice stasjon, og lokalmaten er ytterligere økt.

– Den størst endringen en ser år for år er at gjestene forsyner seg mye bredere av utvalget. Det spenner seg helt fra salater og frukt til skoleboller og lapper med hjemmelaget karamellsaus. Den vanlige cowboyfrokosten med egg og bacon reduseres i antall på ukedagene, og gjestene velger da ofte det sunnere alternativet med kalkunbacon.

Og nå er det ikke bare tilreisende med egen seng på hotellet som kommer til frokost.

– Da vi vant for første gang merket vi med en gang en fin økning i antall lokale gjester som kommer kun for frokosten. Det har også vært en eksplosjon i de som arrangerer kundemøter med frokost, sier Westre.