– Byens bed og skoger gror over – Hnytt

Siste:

Haraldsvang
Haraldsvang
Jan Anvedsen — Bilde 1 av 4
Haraldsvang
Haraldsvang
Bilde 2 av 4
Ved friidrettsanlegget
Ved friidrettsanlegget
Bilde 3 av 4
Ved friidrettsanlegget
Ved friidrettsanlegget
Bilde 4 av 4

– Byens bed og skoger gror over

Jan Anvedsen er en ivrig turgåer, og har med seg både hundene, øynene og mobilkameraet på sin vandring. Nå synes han kommunen må ta spaden i en annen hånd og rydde opp både i byens bed og i Haraldsvang.

HAUGESUND: Anvedsen er innom Haraldsvang tre ganger daglig med sine to irske settere. Etter som årene går, har han lagt merke til at friluftsområdet gror igjen.

– Det har vært en enorm fortetting. Og jeg klarer ikke å la være å irritere meg over de haugene med greiner som er lagt opp for lenge siden. De forsvinner jo aldri!

Han viser også til trær som ligger veltet, store stubber som står igjen og et buskas som blir  tettere og tettere.

– Det ser også ut til å være mange syke trær, som burde vært kuttet ned. Og hva med å sage av de nederste greinene så det blir luft under trærne.

Anvedsen synes i det hele tatt at byens perle ikke er så koselig som folk fortjener. Og han stopper ikke der. Rett som det er tar han turen nedom sentrum også. Der er det bed og midtrabatter som med fordel kunna ha vært luket.

– Rådhusplassen for eksempel, byens ansikt utad. Før var det fine planter i bedene, og folk satt på benkene og koste seg. Nå ser det ustelt ut. Her må det gjøres noe.

Og med det samme han er i gang, slenger han på nok en utfordring. 

– Mal benkene i sentrum!

I galleriet over kan du se bilder Jan Anvedsen har knipset på sin veg.

Les kommunen svar her: Nå skjer det ting i Haraldsvang