Vil utvide "Låket" til å bli distriktets flotteste utearena – Hnytt

Siste:

Vil utvide «Låket» til å bli distriktets flotteste utearena

Robin Hult mener han har en idé som kan gi et løft til Karmøy og ikke minst Kopervik sentrum. Festivalsjefen for Kopervik Festival foreslår å forlenge det såkalte "Låket" fra Hovedgata og helt ut til Havnegata og sjøen.

KOPERVIK: – Ved å støpe videre på det eksisterende «Låket» og bruke dette som en portal til havna, vil vi endelig få en forbindelse mellom gågata og havna, sier Hult.

Johnny Angelund som står bak mange av arrangementene i Kopervik blir våt i blikket når han kommenterer Hults idé.

– Det tok meg tretti sekunder å se potensialet. Det bør bygges en permanent utescene på «Nye Låket» og kanskje ha avtagbart glasstak på den nye delen. Da kan vi ha opptredener om lørdagene, torghandel, julemarked og hva det måtte være, sier en entusiastisk Angelund.

I videovinduet over kan du høre mer om de spenstige planene.