Spanderte norgestur på brasilianske "Avaldsnes-foreldre" – Hnytt

Siste:

Spanderte norgestur på brasilianske «Avaldsnes-foreldre»

Pensjonist-gjengen som har sin faste lunsj på klubbhuset til Avaldsnes betalte 50.000 kroner for å få foreldrene til Luana Bertolucci og kaptein Andreia Rosa til Norge. I dag fikk de brasilianske foreldrene møte sine nye norske venner. Det ble en tåredryppende seanse.

AVALDSNES: – Foreldrene våre har aldri vært utenfor Sao Paolos bygrenser og de har selvsagt aldri sittet i et fly. Derfor har de siste dagene vært helt eventyrlige for dem, forteller Andreia Rosa.

– Vi ble redde da flyet begynte å riste oppe i lufta, men det er fantastisk å komme til dette vakre landet hvor vi har fått oppleve snø for første gang, smiler Andreias far, Sebastiao Rosa De Andrade.

Se det rørende møtet mellom de tilreisende foreldrene og Avaldsnes-gjengen i videovinduet over.