En av verdens sterkeste menn kommer til byen – Hnytt

Siste:

Foto: Piet-Hein Out

En av verdens sterkeste menn kommer til byen

Han trekker biler kun med tennene, sjonglerer himmelhøyt med tunge bildekk og løfter telefonstolper over hodet med halve crewet hengende på som ekstra vekt. Den sterke mannen heter Denis Ilchenko, er 33 år og kjent fra Guinness rekordbok og britiske TV-show. 

HAUGESUND: En topptrimmet muskelmann står på plakaten når Cirkus Arnardo besøker Haugesund og Karmøy.

– Dette er nok noe som haugalendingene ikke har sett tidligere. Faktisk har jeg ikke opplevd maken selv heller. Til og med klappsetene kommer til å applaudere nå, sier sirkusdirektør Arild Arnardo i en pressemelding.

Foto: Peter Wieler

Den nye forestillingen byr også på cosplay-artist og slangemennesket Kelly Saabel som skyter piler med foten, mens hun balanserer på hendene som en alveprinsesse i Middle-earth. Kelly er kjempepopulær i Tyskland med mange tusen følgere på Instagram.

Det samme gjelder Kenya Boys. Her er det fart, glade rytmer, limbodans, ild og akrobatikk fra Afrikas hjerte.

I 2018 er det 250 år siden det moderne cirkuset ble født, i England i 1768. Dette blir markert over hele Europa.

– Dette er levende underholdning tuftet på rike tradisjoner. Og naturligvis støpt i en moderne form som fenger. Så, joda, vi viser virkelig muskler i år, sier sirkusveteranen før forestillingene i Haugesund og Åkrehamn 19. -21. juni.