Seier for FKH mot Sandefjord – Hnytt

Siste:

Sandefjord  20180610.
Eliteserien fotball 2018: Sandefjord - Haugesund. Haugesunds Ben Karamoko  i eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og Haugesund på Komplett Arena.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Sandefjord 20180610. Eliteserien fotball 2018: Sandefjord - Haugesund. Haugesunds Ben Karamoko i eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og Haugesund på Komplett Arena. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Bilde 1 av 5
Sandefjord  20180610.
Eliteserien fotball 2018: Sandefjord - Haugesund. Sandefjords André Sødlund og Haugesunds Alexander Stølås i eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og Haugesund på Komplett Arena.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Sandefjord 20180610. Eliteserien fotball 2018: Sandefjord - Haugesund. Sandefjords André Sødlund og Haugesunds Alexander Stølås i eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og Haugesund på Komplett Arena. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Bilde 2 av 5
Sandefjord  20180610.
Eliteserien fotball 2018: Sandefjord - Haugesund. Haugesunds Ben Karamoko header inn 2-0 i eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og Haugesund på Komplett Arena.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Sandefjord 20180610. Eliteserien fotball 2018: Sandefjord - Haugesund. Haugesunds Ben Karamoko header inn 2-0 i eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og Haugesund på Komplett Arena. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Bilde 3 av 5
ÉN AV MATCHVINNERNE: David Akintola satte inn 1-0 fra straffemerket mot Odd. Etter timen spilt gjorde Ibrahima Wadji det viktige 2-0-målet etter en herlig enmannsprestasjon. (Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix)
ÉN AV MATCHVINNERNE: David Akintola satte inn 1-0 fra straffemerket mot Odd. Etter timen spilt gjorde Ibrahima Wadji det viktige 2-0-målet etter en herlig enmannsprestasjon. (Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix)
Bilde 4 av 5
Sandefjord  20180610.
Eliteserien fotball 2018: Sandefjord - Haugesund. Haugesundjubel i eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og Haugesund på Komplett Arena.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Sandefjord 20180610. Eliteserien fotball 2018: Sandefjord - Haugesund. Haugesundjubel i eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og Haugesund på Komplett Arena. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Bilde 5 av 5

Seier for FKH mot Sandefjord

FOTBALL: FK Haugesund møtte søndag kveld bunnlaget, Sandefjord, på bortebane i den 13. serierunden. Kampen hadde avspark på Komplett Arena klokken 18:00.

I det 13. minuttet scoret FKH-spiller, Vegard Skjerve, kampens første mål. Like før pause, etter 45 minutt, scoret Ben Karamoko for Haugesund. Resultatet ble ved kampslutt 2-0 til FKH.

FK Haugesund fikk dermed ta med seg alle de tre poengene hjem til Haugesund.

Kamptroppen til FKH: 

Per Kristian Bråtveit, Helge Sandvik, Kristoffer Haraldseid, Vegard Skjerve, Fredrik Pallesen Knudsen, Ben Karamoko, Alexander Stølås, Bruno Leite, Sondre Tronstad, David Akintola, Torbjørn Kallevåg, Joakim Våge Nilsen, Christian Grindheim, Aleksandar Kovačević, Anthony Ikedi, Frederik Gytkjær, Kristoffer Velde og Ibrahima Koné.

FKH opplyste om at det kun var Marko Ćosić som var uaktuell i kveldens kamp, på grunn av skade.