Se bildene fra terrorøvelsen på Torvastad – Hnytt

Siste:

Se bildene fra terrorøvelsen på Torvastad

Brølende helikoptre, politi bevæpnet til tennene og skumle gisseltakere på nedlagte Håland skole. Scenene kunne vært tatt ut av en actionfilm, men så var det altså "bare" en øvelse på Torvastad i dag.

KARMØY: De torvastadbuene som ikke hadde fått med seg at det ble avholdt en omfattende terrorøvelse på nord-Karmøy i dag fikk seg nok en støkk, for det er ikke hver dag du får se politi som knuser ruter for å komme seg inn i skolebygg. Eller at samme etat bruker biler som rambukk for å sprenge opp inngangsdører.

Vi snakker om Øvelse Nordlys som Sør-Vest politidistrikt var involvert i i dag.

Etter at tålmodige medier hadde ventet i flere timer gnistret det virkelig til nord for Torvastad IL sitt idrettsanlegg i ettermiddag.

I videovinduet over kan du se hvordan øvelsen forløp.