Ingen har slått Brann i år - men i dag kommer FKH på besøk – Hnytt

Siste:

ARKIVFOTO: 20171028. FK Haugesunds Anthony Ikedi (i midten) jubler etter 2-1 målet i eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Brann på Haugesund stadion. Haugesunds Fredrik Pallesen Knudsen (t.v) Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
ARKIVFOTO: 20171028. FK Haugesunds Anthony Ikedi (i midten) jubler etter 2-1 målet i eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Brann på Haugesund stadion. Haugesunds Fredrik Pallesen Knudsen (t.v) Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Ingen har slått Brann i år – men i dag kommer FKH på besøk

Klokken 18.00 i kveld er det duket for fotballens årlige festkveld. Formsterke FK Haugesund drar til Bergen hvor de møter et Brann-lag som ikke har tapt en eneste kamp så langt denne sesongen.

FOTBALL: 16- mai er fotballens festdag, og hva kan vel være bedre enn å møte formsterke bergensere på Brann Stadion. Brann kan vise til en nærmest suveren sesong så langt med åtte seire og to uavgjort, og troner med den største selvfølgelighet på tabelltoppen.

– Man skjønner at det er det nærmeste man kommer en eksamen, konstaterer FKH på hjemmesidene sine.

Men haugesunderne reiste over Bjørnefjorden med rak rygg i formiddag. Formen sitter der den skal, og med en tredjeplass på tabellen blir dette et oppgjør mellom to sterke lag, der alt kan skje.

FKH og Brann har møtt hverandre 20 ganger i Eliteserien. Bergenserne har vunnet 11 ganger, FK Haugesund på sin side har loggført fem seire. Fire kamper har endt uavgjort. Kan hende kan den sjette seieren skrives inn i historiebøkene etter kveldens kamp. For som FKH minner oss på:

– Med til historien hører også at FK Haugesund alltid leverer varene på bortebane 16. mai.

Vi oppdaterer deg på resultatet på hnytt.no.