Kommer Ronny inn i dressen til 17. mai? – Hnytt

Siste:

BIGGEST WINNER: Ronny Haugsnes og Inger Johanne Flåten konkurrer egentlig mot hverandre i slankekonkurransen. Men Ronnys mål er først og fremst å komme inn i den nye dressen, Inger Johanne på sin side ser fram til en mer samarbeidsvillig kropp.
Tor Håkon Thomassen

Kommer Ronny inn i dressen til 17. mai?

I januar satte Ronny Haugsnes seg et mål for 17. mai. Han skulle inn i den nye dressen, som var kjøpt flere nummer mindre enn den han hadde. I helga var den bare ei uke for liten.

BIGGEST WINNER: Nå er det ikke mange ukene før konkurransen Biggest Winner skal avgjøres. Verken Ronny Haugsnes, Inger Johanne Flåten eller Viggo Breitve tror de vinner, det vil si, kanskje er det nettopp det de gjør. Alle har nemlig satt seg ulike mål, og Ronnys er å komme inn i den nye dressen uten knappesprik og gnagsår under armene.

I videoen over er dressen bare ei uke for liten…