– Jeg hadde egentlig tenkt å gi meg når døtrene mine begynte å gå på dans – Hnytt

Siste:

– Jeg hadde egentlig tenkt å gi meg når døtrene mine begynte å gå på dans

Arne Kristiansen har spilt opp til dans på Haugalandet utallige ganger. Den 73 år gamle frontfiguren i Rebells fikk senest folk til å svinge seg på Backbeat i Kopervik i helgen, selv om han egentlig lovet å gi seg da døtrene begynte å svinge seg...

KOPERVIK: – Jeg tror vi stod på scenen for første gang i 1962, forteller den rutinerte musikeren.

Lørdag kveld var The Rebells headlineren under det årlige gammelpop-arrangementet «Backbeat» i Kopervik. Og når dansen foregikk ombord på den gamle nattruta MS «Sandnes» så stod også interiøret i stil.

I videovinduet over kan du se hva du gikk glipp av hvis du ikke var blant de som mønstret på Karmøygeddons hotellskip lørdag kveld.