– Vi skal være skuffet nå – Hnytt

Siste:

Sportssjef i Avaldsnes, Lena Tyriberget.
Sportssjef i Avaldsnes, Lena Tyriberget.
Ann Kristin Andreassen

– Vi skal være skuffet nå

Det er en skuffet gjeng som sitter på bussen hjem etter å ha tapt 2-0 mot Røa på bortebane.

FOTBALL: Sportssjef i Avaldsnes, Lena Tyriberget, er på ingen måte fornøyd med kampen, hverken resultat eller prestasjon.

– Vi skal være skuffet nå, vi skal ikke være fornøyd med dette, hverken oss i støtteapperatet eller spillerne. Vi føler at vi ikke på noen tidspunkt i løpet av kampen klarer å komme oss opp på det nivået vi bør. Røa var flinke til å kjempe oss ut av stil, og gjorde oss frustrerte. Det håndterte vi ikke i kampen i dag, sier hun. 

Sportssjefen forteller at de hadde en plan om å være mer effektive, men at de ikke klarte å gjennomføre kampplanen skikkelig. 

– Det blir litt for småpent det vi prøver på, og vi mistet ballen for ofte. Vi var alt for lite effektive, sier Tyriberget. 

«Fran» måtte forlate banen

Etter 79 minutter fikk Avaldsnes-spilleren, Francielle Alberto, sitt andre gule kort, og måtte dermed forlate banen. Tyriberget forteller at det var kommunikasjon i kroppsspråk som var grunnen til utvisningen. 

– Vi var litt uenige om at det kvalifiseres til gult kort. Og når man reagerer mot en dommer, så vet man aldri hva som skjer. Det kan fort ende opp med gult kort. Vi får se litt på situasjonen nå i ettertid, hvordan vi opplever det når vi har litt mindre adrenalin i kroppen, sier hun. 

Var forberedt på tøff kamp

Avaldsnes var forberedt på at det kom til å bli en tøff kamp mot Røa, men mente at de hadde kvaliteter nok til å ta poeng med seg hjem.  

– Men vi kom ikke opp på det nivået i dag. Da handler det om å slå tilbake så fort som mulig, og neste mulighet for det blir på lørdag. Da møter vi Trondheims-Ørn på hjemmebane, og da skal vi være på, sier Tyriberget.