– Hun har kvaliteter som vi er ute etter – Hnytt

Siste:

– Hun har kvaliteter som vi er ute etter

Gaelle Enganamouit signerer mest sannsynlig i morgen, om den medisinske sjekken går i orden.

FOTBALL: Kamerunske Gaelle Enganamouit ble onsdag presentert på klubbhuset på Avaldsnes, men selve kontrakten er enda ikke signert.

– Vi venter på noen tester fra legene. Vi vil ha alt det medisinske i orden først, forteller Ove Arnesen.

Enganamouit spilte sist i Kina, men har siden stått uten klubb, og har vært skadet.

Sportssjef i Avaldsnes, Lena Tyriberget tror likevel ikke det tar lang tid før hun er i gang.

– Når du ikke har vært i et fotballag og trent så mangler en litt på fotballformen. Men jeg tror det vil komme kjapt når hun først er i gang, men en må være tålmodig og bygge stein på stein frem mot høsten, forklarer Tyriberget.

Enganamouit har 43 kamper og 12 mål for det kamerunske landslaget, og er den eneste afrikanske spilleren som har scoret hat trick i en VM-sluttspillkamp, og Tyriberget tror den internasjonale erfaringen hun har kan komme godt med.

– Hun er en rask og sterk spiss. Hun har vist gjennom karrieren at hun er en målscorer og hadde gode sesonger da hun var i Sverige. Hun har god internasjonal erfaring, så det er kvaliteter som vi er ute etter.

Se mer i videoen over.