Stor innovasjonskonferanse på Stord – Hnytt

Siste:

Kristian Risanger

Stor innovasjonskonferanse på Stord

Torsdag ble det arrangert innovasjonskonferanse på Stord, hvor rundt 200 deltakere var påmeldt. Der snakket de blant annet om å gjøre bedrifter mer miljøvennlige.

 

STORD: – Her på konferansen snakker vi om den grønne fremtiden. Grønn maritim industri, hvor vi blant annet jobber mye med elektrifisering av ferjer og mye med hydrogenteknologi på skip , sier statssekretær i klima- og miljødepartementet, Atle Hamar.

Hamar var en av flere foredragsholdere under konferansen. Tilbakemeldingene fra deltakerne var bare positive.

– Så langt har det vært veldig spennende. Det er fint at det arrangeres en fremtidsrettet innovasjonskonferanse. Dette er midt i blinken, og kanskje ser vi fremtiden her i dag, sier ordfører i Haugesund, Arne-Christian Mohn.

Se hele saken i videoen over.