Håper på tidenes Tall ships-fest – Hnytt

Siste:

Håper på tidenes Tall ships-fest

Hvis du er glad i gamle seilskuter og maritim kultur så er Skudeneshavn stedet i slutten av juli. Da skal nemlig Sommerbyen prøve å gjenskape suksessen fra 2014 da Skudenes var gjestehavn under Tall Ships Races.

KARMØY: – Vi gleder oss sykt til den 24. og 25. juli. I 2014 var det strålende solskinn og over tretti grader, så hvis det været gjentar seg kan dette bli vel så stort, sier leder i Skudeneshavn Næringsforening, Ståle Landaas.

Selv om blant andre Slogmåkane, Busserulls og mange andre skal underholde, så er utvilsomt Vamp hovedtrekkplasteret på utescenen på fergekaien 25. juli.

– Vi gleder oss veldig. Sommer, tilknytningen til havet og historien gjør dette til en perfekt setting for oss, smiler Vamp-sjef Øyvind Staveland.