Tidenes medaljefangst for Sentrum karateklubb i Vestlandscupen – Hnytt

Siste:

Bilde 1 av 8
Bilde 2 av 8
Bilde 3 av 8
Bilde 4 av 8
Bilde 5 av 8
Bilde 6 av 8
Bilde 7 av 8
Bilde 8 av 8

Tidenes medaljefangst for Sentrum karateklubb i Vestlandscupen

KAMPSPORT: Det ble mye edelt metall i bagasjen da utøvere fra Sentrum karateklubb tok med seg hele 13 gull, fire sølv og fire bronse i Vestlandscupen i Bergen denne helgen.

– Trolig vårt beste vestlandscup-stevne noen gang. Et fantastisk samarbeid mellom Haugaland Karateklubb og Sentrum Karateklubb gir resultater. Her er trivsel i gjengen på tvers av klubbene. Akkurat som et sportsmiljø skal være, skriver trener i Sentrum karateklubb, Alf Ronny Fagerland i rapporten fra stevnet.

Det ble suksess både i kumite (kamp) og kata. Malin H. Rasmussen hadde fire kumiterunder uten å gi fra seg et eneste poeng. Celine Lie vant alle sine runder i både kata og kumite. Katafinalen vant hun mot lillesøster Mina Lie. Thomas Torsen ga ingen flagg fra seg i kata, og i kumite det ble gull i begge klassene han stilte. Jonas V. Vinningland vant klart alle runder i både kata og kumite.

– I klassen Kvinner 16-17 år i kata tok vi hele pallen. Andrea Pedersen tok gullet i kata. May Kristin Pettersen tok sølvplassen i kata og bronse i kumite. Malena R. Strand har vært borte fra konkurranse en stund. Hun tok bronsen i kata, men i kumite gikk hun helt til topps og fikk gull, rapporterer Fagerland.

Alle bilder: Alf Ronny Fagerland