Angrepet med stikkvåpen i Skudeneshavn - politiet bevæpnet seg – Hnytt

Siste:

Arkivfoto
Arkivfoto
Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Angrepet med stikkvåpen i Skudeneshavn – politiet bevæpnet seg

SKUDENSHAVN: En 43 år gammel kvinne ble lørdag natt fraktet til Haugesund sykehus etter at hun ble angrepet med et stikkvåpen i Skudeneshavn. Politiet fikk melding om om hendelsen klokken 23 og rykket ut. På vei til skadestedet fikk patruljen imidlertid melding om at det hadde blitt brukt kniv i angrepet. Patruljen bevæpnet seg deretter.

– En 37 år gammel mann er pågrepet i forbindelse med angrepet. Begge tilhører et kjent miljø. Pågripelsen gikk for seg uten særlig dramatikk, sier vaktleder i Sør-Vest politdistrikt, Britt Jorun Løvereide.

Mannen er anmeldt for trusler og kroppsskade og sitter i varetekt i påvente av avhør. Kvinnen fraktet til sykehust med mindre skader. Om det ble brukt kniv i angrepet er imidlertid uklart.

– Forklaringene er sprikende, men at det er blitt brukt et stikkvåpen er forenlig med skadene på kvinnen. sier Løvereide.