Solstad Farstad-selskaper selger unna skip – Hnytt

Siste:

Ankerhåndteringsfartøyet "Sea Stoat" er solgt til den brasilianske marinen. Foto: Solstad Farstad.
Ankerhåndteringsfartøyet "Sea Stoat" er solgt til den brasilianske marinen. Foto: Solstad Farstad.

Solstad Farstad-selskaper selger unna skip

To heleide selskaper av Solstad Farstad har solgt unna deler av tonnasjen.

SHIPPING: Selskapet Deep Sea Supply Shipowning AS har solgt unna ankerhåndteringsfartøyet «Sea Badger». Skipet er bygget i 2011 og er på 6800 bruttotonn. Skipets nye eier tok over eierskapet fredag forrige uke, skriver Solstad Farstad i en børsmelding.

I tillegg har det heleide Solstad Farstad-selskapet, Deep Sea Supply Shipowning I AS, solgt unna tre av sine skip til den brasilianske marinen. De tre skipene er ankerhåndteringsfartøyenen «Sea Fox», «Sea Vixen» og «Sea Stoat». Alle tre ble bygget i 2011 og har en tonnasje på 6800 BHP.