– Vi skal være et godt forbilde for studentene – Hnytt

Siste:

Heidi Aarøe Moe, områdedirektør Sammen, Arne-Christian Mohn, ordfører, Erik Kold Hansen, ansattes representant Studentbarnehagen i Haugesund, May Britt Vihovde, varaordfører, Birgitte Lilleskog, boligsjef Sammen og Hilde Holden, daglig leder Studentbarnehagen.
Foto: Geir Fiskaaen Lie
Heidi Aarøe Moe, områdedirektør Sammen, Arne-Christian Mohn, ordfører, Erik Kold Hansen, ansattes representant Studentbarnehagen i Haugesund, May Britt Vihovde, varaordfører, Birgitte Lilleskog, boligsjef Sammen og Hilde Holden, daglig leder Studentbarnehagen. Foto: Geir Fiskaaen Lie

– Vi skal være et godt forbilde for studentene

HAUGESUND:  Studentsamskipnaden på Vestlandet, region Stord/Haugesund, fikk fredag overrakt det symbolske beviset fra ordføreren og varaordføreren på at de har fått status som Miljøfyrtårn-bedrift. 

– Vi skal være et godt forbilde for studentene, og i tillegg er dette også med på å styrke omdømmet vårt. Vi setter oss ambisiøse mål, og bruker forbrukermakta vår til å påvirke miljøet. Studentsamskipnaden tar miljøansvar, sa områdedirektør Heidi Aarøe Moe under en tilstelning i forbindelse med overrekkelsen av sertifikatet.