Tori og Torvastad debuterte med storseier – Hnytt

Siste:

Tori og Torvastad debuterte med storseier

Trenerteamet til Torvastad har fått fart på sakene, og banket Hemmingstad hele 6-0 på bortebane fredag.

FOTBALL: Det ble til slutt en komfortabel seier for Torvastad og en perfekt start på årets sesong i 5. Divisjon avdeling 04, etter ett mål i første omgang og fem i andre omgang.

– Det blir komfortabelt etter hvert. Det er litt slurv i begynnelsen og vi er litt dårlige i siste tredjedel. Ellers har vi forholdsvis kontroll, sier Tor Arne Andreassen etter kampslutt.

Og slik kampen utspilte seg tror Andreassen blir en gjenganger i årets sesong.

– Jeg tror mange kamper blir som denne. At det bølger litt frem og tilbake i første, så vil vi ta mer og mer over i andre. Vi er en godt trent gjeng.

­– Hva er det som gjør at det funker for dere i dag?

– Vi er et bedre lag enn dem, sier Tori til latter fra trenerkollega Vidar Bendiksen.

– Vi har bedre spillere, bedre gruppedynamikk og har litt mer plan på det vi holder på med. De skaper et par ting av våres feil. Det er vel det de har. Så går de tomme, og det blir et eldorado for oss å løpe i og angripe, fortsetter Andreassen.

Kampen begynte rolig, der Torvastad var det beste laget, dog uten å skape noen store sjanser. Bortelaget får imidlertid hull på byllen etter 35 minutter etter et langskudd av Sondre Osmundsen.

Resultatet stod seg til pause og kampen måtte flyttes fra bane 5 til bane 6.

Andre omgang begynte rolig, men da Sondre Osmundsen satte sitt andre for dagen så rant målene inn for Torvastad.

Håkon Fosen Jacobsen ekspederte en straffe i mål, Georg Grønningen ble spilt gjennom og satte ballen kontant i nettet før Håkon Knutsen og Ørjan Andreassen fastsatte resultatet til 6-0.