Vea ble knust av Hana, Skjold reddet uavgjort – Hnytt

Siste:

Maid Memic (t.h.). Her fra hans dager i Vea.
Maid Memic (t.h.). Her fra hans dager i Vea.
Arkivfoto: Kent Olsen

Vea ble knust av Hana, Skjold reddet uavgjort

4. DIVISJON: SK Vedavågen har fått en verst mulig åpning på årets 4. divisjon. Etter en relativt jevnspilt batalje mot Djerv 1919 i den tv-sendte serieåpningen, fikk laget 4. divisjonfotballen rett i fleisen mot Sandeslaget Hana på bortebane torsdag kveld.

Laget fra sør-fylket ga seg ikke før det sto 8-0 i protokollen, etter å ha ledet 4-0 til pause.

Strafferedning i Grinde

For Skjold sin del ble det også denne gangen dramatisk. I serieåpningen mot Åkra forrige uke, der laget tapte 4-2, måtte angriper Vegard Steinsland hentes av luftambulanse etter en kraftig duell. I oppgjøret mot Hundvåg i Grinde ble det ikke like dramatisk. Pulsen steg nok likevel litt ekstra da bortelaget ble tildelt straffe på stillingen 3-3 på overtid.

Hjemmelagets keeper Jomar Skrunes reddet imidlertid mesterlig. Dermed ble det poengdeling på Grinde.

Berge Ohm, Tollak Emil Gismarvik og Daniel Aarås skåret Skjold sine mål.