Jesper ble gjort stas på – Hnytt

Siste:

Jesper Saltvik Pedersen og ordfører Jarle Nilsen.
Jesper Saltvik Pedersen og ordfører Jarle Nilsen.
Bilde 1 av 15
Bilde 2 av 15
Ordfører Jarle Nilsen ønsker velkommen.
Ordfører Jarle Nilsen ønsker velkommen.
Bilde 3 av 15
Bilde 4 av 15
Bilde 5 av 15
Bilde 6 av 15
Bilde 7 av 15
Trener Hans Blattmann.
Trener Hans Blattmann.
Bilde 8 av 15
Mor Marit Saltvik.
Mor Marit Saltvik.
Bilde 9 av 15
Oppvekst- og kultursjef Bjørn Andersen.
Oppvekst- og kultursjef Bjørn Andersen.
Bilde 10 av 15
Daglig leder i Åkra IL, Helge Hammersland.
Daglig leder i Åkra IL, Helge Hammersland.
Bilde 11 av 15
Bilde 12 av 15
Bestefar Rolf Pedersen.
Bestefar Rolf Pedersen.
Bilde 13 av 15
Bilde 14 av 15
Bilde 15 av 15

Jesper ble gjort stas på

Jesper Saltvik Pedersen ble hedret med bankett på rådhuset onsdag.

KOPERVIK: Plogen skiklubb, Åkra IL, trener Hans Blattmann, Karmøy kommune, Kopervik videregående skole, familie og sponsorer var til stede på rådhuset da Jesper Saltvik Pedersen ble hedret med bankett etter en imponerende sesong i vinter hvor han blant annet stakk av med både gull og bronse i Paralympics, to NM-gull og sammenlagt seier i verdenscupen.

– Det er utrolig kult at Karmøy kommune arrangerer bankett for meg. Det viser at folk har fulgt med, sier Jesper Saltvik Pedersen.

Den tredje banketten

Under banketten ble det servert svinestek, men ordfører Jarle Nilsen innrømmer at de var litt i tvil om hva de skulle servere den unge herremannen.

– Det er jo en ung herremann som kanskje ønsker seg taco eller wraps, men så er det jo noen rundt bordet her som har levd en stund, og som kanskje ikke vet hvordan man skal spise disse moderne tingene. Så ble det jo litt kjedelig med smørbrød, ler ordfører Jarle Nilsen.

Jesper Saltvik Pedersen var den eneste norske deltakeren i Parapympics i PyeongChang som kom hjem med gullmedalje om halsen. Markeringen i formannskapssalen ble den tredje banketten i regi av ordfører Jarle Nilsen.

– Det har blitt en vane for Karmøy kommune å arrangere bankett. Første gang jeg hadde gleden av å lede bankett var i fjor da gode venner fra Solstein tok gull i innebandy i Special Olympics. Senere har vi hatt en flott markering på Avaldsnes idrettssenter for å markere Avaldsnes-damene sitt cupgull i fjor. I dag skal vi feire Jesper sine prestasjoner gjennom denne flotte sesongen.

Les mer i neste utgave av Karmøynytt.