Mer jobb til Solstad Farstad-båt – Hnytt

Siste:

Foto: OceanInstaller
Foto: OceanInstaller

Mer jobb til Solstad Farstad-båt

Solstad-skipet Normand Vision skal utføre mer arbeid utenfor kysten av Vest-Afrika.

OFFSHORE: Det ble klart etter at selskapet Ocean Installer er tildelt en kontrakt med det malaysiske oljeselskapet Petronas. Jobben består i å bistå i demobiliseringen av Chinguetti-feltet, 80 kilometer vest for Mauritania.

Prosjektet er en såkalt fast track-jobb, og vil bli utført med CSV-fartøyet Normand Vision som eies av Solstad Farstad.

Arbeidet begynner denne måneden etter at skipet har bistått BW Offshore med avviklingen av produksjonsskipet Berge Helene. Kontrakten følger en tildeling fra operatøren av FPSO-en på feltet, BW Offshore, tidlig i februar, skriver næringsnettstedet Sysla.no

Jobben omfatter frakobling av stigerør og navlestrenger.