Her blir Jane Dunkley lurt trillrundt: – Jeg fikk sjokk – Hnytt

Siste:

Her blir Jane Dunkley lurt trillrundt: – Jeg fikk sjokk

Reklamefilm fra Haugesund tar landet med storm.

HAUGESUND:  DNB har i forbindelse med sitt nye nettsted Ringvirkninger, fått byrået West Avenue Creative til å lage en skjult kamera-film der haugesunder Jane Dunkley får seg en skikkelig overraskelse. Filmen nærmer seg i skrivende stund 400. 000 visninger på Facebook og over 6. 200 likerklikk. Det er Ray Kay og Øyvind Fjeldheims reklamebyrå som står bak DnBs viralfilm.

– Den går som bare pokker. Jeg tror vi aldri har fått så mange positive reaksjoner på en reklamefilm før.  Når vi fikk dette oppdraget, var det ingen tvil om at dette måtte filmes i gründerbyen Haugesund, forteller Øyvind Fjeldheim.

– Vi bruker aldri skuespillere i filmene våre

Han hyret dermed inn Thomas Mortveit som regissør og Alexander Urrang Hauge som journalist. Sistnevnte lurte interiørgründer Jane Dunkley med på et lunsjmøte – som ante ingenting om at hele restauranten var der for å hylle henne. Det satte følelsene i sving hos InDesign-eieren.

– Vi bruker så og si aldri skuespillere i filmene våre. Det er alltid ekte mennesker, og Jane Dunkley er en fantastisk dame som bærer følelsene sine utenpå, sier Fjeldheim.

– Jeg ble utrolig rørt

DNB har utviklet det nye nettstedet for at norske bedrifter skal kunne se hvilke ringvirkninger de skaper. Under reklamestuntet ble Jane Dunkley overrasket av Haugesund-ordfører Arne-Christian Mohn som kunne fortelle at bedriften hennes har sørget for 6, 7 millioner kroner til samfunnet i løpet av et år.

– Jeg fikk sjokk, og ble helt satt ut av hele seansen. Det var først da den tredje personen kom bort og skrøt over meg, at jeg skjønte at det var noe som ikke stemte. Det var helt overveldende, og jeg ble utrolig rørt. Det var masse følelser på én gang. En blir veldig ydmyk når en får tallene presentert på denne måten, og dette er noe hele teamet på InDesign jobber hardt for, forteller medgründer Jane Dunkley som driver interiørbutikken sammen Rita Saltvedt.

DnB-filmen ble først presentert under Gullsild i helgen. Dunkley er bare en av åtte ulike gründere som har blitt overrasket med skjult kamera i Haugesund.

Disse ble også hyllet av DNB: 

  • Øivind Lindøe, Matkanalen
  • Børge Andersen, Odd Hansen
  • Nils Konrad Bua, Condor
  • Tone Lundal, Bruno
  • Eva og Trond Amundsen, Amundsen Spesial
  • Tore Fremmersvik, Appex