Anne Line (30) poserte seg til topps igjen. Nå er hun klar for EM i Spania – Hnytt

Siste:

DANKET UT BÅDE NORSKE OG INTERNASJONALE KONKURRENTER: Anne Line Kvernmo fra Skudeneshavn med Goda Randakeviciute (2.plass)
og Lovisa Stenman (3.plass).
DANKET UT BÅDE NORSKE OG INTERNASJONALE KONKURRENTER: Anne Line Kvernmo fra Skudeneshavn med Goda Randakeviciute (2.plass) og Lovisa Stenman (3.plass).
Privat

Anne Line (30) poserte seg til topps igjen. Nå er hun klar for EM i Spania

Treningsekspertene lot seg imponere av karmøykvinnen: – Muligens den beste rumpa vi har sett i en slik konkurranse.

FITNESS: Anne Line Kvernmo fra Skudeneshavn er i storform om dagen. Like før påske ble hun Sandefjords Open første wellness-vinner. I helga poserte hun seg til topps igjen – denne gangen under Oslo Grand Prix, som er Norges største fitness- og kroppsbyggerkonkurranse.

– Jeg følte meg litt mer nervøs denne gangen, så det var veldig kjekt å vinne igjen. Jeg er godt fornøyd med at jeg klarte å ta førsteplassen foran regjerende wellness-mester fra Litauen, forteller Anne Line.

– Føles rart å bli dømt på utseende

Wellness er en helt ny konkurransegren i Norge. Det kan beskrives som en krysning mellom bikini- og bodyfitness der rumpa og lårene spiller en viktig rolle. Og det var særlig på dette området at den 30-år gamle småbarnsmoren fra Karmøy imponerte.

– Jeg fikk veldig gode tilbakemeldinger på fysikken. Iform.no (Nordens største nettbaserte treningsportal red.anm) oppdaterte konkurransen live, og skrev blant annet at jeg muligens hadde den beste rumpa som de noen gang har sett i en slik konkurranse. Det er klart det føles rart å bli dømt på utseende på den måten, men det er jo en overfladisk sport. Selv tenker jeg veldig lite på den seksualiserende biten. For meg blir dette som å levere en eksamensoppgave der målet er å ha best mulig fysikk, forteller Kvernmo.

Rumpa skyldes gode gener og tung løfting

Men selv om fitness-sporten først og fremst handler om utseende, er det ingen tvil om at det ligger mye hardt arbeid og dedikasjon bak de brune, definerte kroppene. Anne Line avslører hemmeligheten bak den muskuløse bakdelen sin på følgende måte:

– Det er klart gode gener spiller en rolle, men jeg har også fått resultater fordi jeg våger å trene tungt. Jenter bør ikke være redde for å ta i dersom de ønsker å bygge muskler.

Med helgas seier kvalifiserer Kvernmo seg til å representere Norge under EM i Spania i mai. Det blir med andre ord fullt kjørt fremover.

– Opplevelsen er jo utrolig stor i seg selv, og jeg vet ikke hva jeg kan forvente meg. Jeg skal uansett gjøre mitt beste, så det blir ingen tid til å ligge på latsiden fremover. Nå må jeg bare kjøre på videre, forteller Anne Line Kvernmo.