Sofia ønsket seg en pappa igjen – Hnytt

Siste:

Fra filmen "Røverdatter"

Sofia ønsket seg en pappa igjen

Sofia Haugan er kjempestolt av faren sin, som har vært rusfri et drøyt halvår etter endt rehabilitering på Karmsund ABR-senter. Men hun synes ikke han og kjæresten har fått det ettervernet de hadde fortjent.

HAUGESUND/KARMØY: I helga kan du se debutfilmen til Sofia Haugan på kino i Kopervik og Haugesund. I «Røverdatter» møter du Sofia og pappa i en sterk og usentimental far-datter film. Fredag var hun på Haugalandet for å vise filmen. Den slutter med at pappa Haugan endelig kommer inn på rehab. Han ble så begeistret for Haugalandet, at han har valgt å bosette seg her etterpå sammen med kjæresten.

– Han vil ikke tilbake til livet de hadde i Oslo, sier datteren, som sammen med Indie Film har laget film om kampen de hadde for å få pappa tilbake til livet og inn på rehab.

Etter endt behandling på Karmsund ABR-senter, har han nå valgt å bosette seg et sted i distriktet.

– De måtte fikse leilighet og alt annet selv. Og de er inne i leiligheten hele dagene. Jeg tror jeg hadde gått på veggene, sier Sofia Haugan.

Møt henne og se utdrag fra filmen i videoen over.