– Det beste med Haugesund er alle de merkelige og fine folkene – Hnytt

Siste:

Karen Hesseberg

– Det beste med Haugesund er alle de merkelige og fine folkene

Kristian Kallevik lever en drøm av et liv bak disken på platesjappa Tiger i Oslo. Men innimellom lengter han til Haugesund. Han synes nemlig at de som er noe for seg selv her, er det på en finere måte enn de som bor i Oslo.

OSLO: Midt i trafikken, midt i Oslo, ligger en av landets få gjenværende platebutikker. Den synger ikke på siste verset. Her kommer det stadig smale musikkelskere på jakt etter bredde.

Bak disken treffer de en haugesunder som synes livet er best med vinyl. Kristian Kallevik datt i sin tid innom sjappa, da han var innom Tigerstaden for å reklamere for Safe as Milk-festivalen. Den og Shabby har formet hans musikalske liv. Og krydderet i tilværelsen hjemme i Haugesund synes han er outsiderne. 

Møt Kristian på Tiger i videoen over.