– Jeg sier det mange i Ap mener, men som de ikke vil si – Hnytt

Siste:

– Jeg sier det mange i Ap mener, men som de ikke vil si

Arvid Stueland angrer ikke på at han gikk fra Ap til Frp.

17:30: Etter 30 år som Ap-mann valgte Arvid Stueland å melde seg ut av partiet. Det er flere grunner til at Stueland sier farvel til Haugesund Arbeiderparti, og utmeldelsen kom neppe som et stort sjokk i partiet.

– Det er mulig mange har ventet på det. Jeg sier det mange i Ap mener, men som de ikke vil si. Jeg er den som har åpnet kjeften og sier det jeg mener, og det har ikke blitt så godt mottatt i Arbeiderpartiet, forteller han.

Nå har Arvid Stueland meldt seg inn i Frp, og kan fortelle om en varm mottakelse fra partiet.

– Det ble like greit å skifte over til det andre arbeiderpartiet, der arbeiderne er og det blir jo da Fremskrittspartiet. Jeg har ikke hørt et ord fra Ap, men det hadde jeg regnet med. De fikk det jo slik de ønsket, de ville jo ha meg ut av partiet, sier Stueland.

Se mer i videoen over