Midtstopperen Benjamin Karamoko skal bli FKH sin nye forsvarssjef – Hnytt

Siste:

BLIR FKH-SPILLER? Eirik Horneland sammen med det som etter all sannsynlighet blir FKHs nye forsvarssejf, Benjamin Karamoko fra Saint-Etienne
BLIR FKH-SPILLER? Eirik Horneland sammen med det som etter all sannsynlighet blir FKHs nye forsvarssejf, Benjamin Karamoko fra Saint-Etienne
Elizabeth Huanca Vold

Midtstopperen Benjamin Karamoko skal bli FKH sin nye forsvarssjef

I ettermiddag landet FK Haugesund sin ny forsvarssjef på Helganes.

FOTBALL: FK Haugesund har lenge vært på jakt etter signaturen til forsvarskjempen Benjamin Karamoko fra Saint Etienne. Onsdag ettermiddag landet midtstopperen i følge Haugesunds Avis, på Helganes med et mål for øye, signere for FKH.

– Vi signerer trolig en to- eller treårskontrakt med FKH i dag eller i morgen. Rosenborg har vist interesse , men Benjamin valgte FKH for å være sikker på å få spille fast. I tillegg har han en god tone med FKH-treneren, sier Karamoko sin agent Traore Bouba til Haugesunds Avis.

Den 22 år gamle midtstopperen imponerte stort da han var med FK Haugesund på treningsleiren på Marbella i midten av februar. Etter oppholdet ble han skrytt opp i skyene av FKH-trener Eirk Horneland. Også tidligere lagkamerat Alexander Søderlund var full av lovord. Siden har klubben forsøkt å sikre seg midtstopperen. Nå kan det se ut som om de har lykkes.

– Han er ikke kommet her for å være noen få dager, sier daglig leder i FKH, Eirik Opedal, til Haugesund Avis.

FKH bekrefter art midstopperen har signert på en kontrakt som binder ham til klubben de tre neste årene. Kamaro sier til klubbens nettsider at han er godt fornøyd med at alt nå er i orden.

– Det er veldig fint at alt er på plass. Dette er et spennende steg for meg og et riktig skritt å ta videre i karrieren. Jeg vet ikke veldig mye om norsk fotball, men spillet er universelt og jeg er trygg på at jeg rimelig raskt skal tilpasse meg måten å spille på her i FK Haugesund, sier fransk-ivorianeren som på nettstedet beskriver seg selv som en ledertype ute på banen.