Slik har yogaparet skapt sitt eksotiske drømmehjem – Hnytt

Siste:

Tor Håkon Thomassen

Slik har yogaparet skapt sitt eksotiske drømmehjem

Bli med hjem til Aina Haugen og Ellis Del Sol.

HELG: Med vakker utsikt mot havet har Aina Haugen og Ellis Del Sol bygget drømmehuset ved Karmsundet.  Hadde det ikke vært for det kalde klimaet og nabohusene, kunne du lett trodd du var et helt annet sted i verden. Man kan lett få assosiasjoner til tørr ørken, ville kaktuser og TV-serien «Breaking Bad». Og det er kanskje ikke så rart. Ellis er fra Santa Fe i New Mexico, noe som godt viser igjen i ekteparets bolig.

– Vi er begge glad i yoga, og ville vesten-følelsen. Hjemmet vårt representerer rett og slett det vi liker, og hvert eneste hjørne i huset har et preg av oss, forteller Del Sol.

– Vi har et helt fantastisk liv

Aina og Ellis har lykkes med å gjøre livsstilen sin til business. Kun to meter unna boligen, finner vi Solhuset som er ekteparets yogasenter.

– Ikke bare er det praktisk, men vi har jo et helt fantastisk liv. Jeg er veldig takknemlig, og tenker på det hver dag. Å glede andre med det du er glad i selv, er en utrolig fin gave, forteller Aina Haugen.

Se mer i videoen over