Bremnes ble for sterke for «Tori» og Torvastad – Hnytt

Siste:

Bremnes ble for sterke for «Tori» og Torvastad

FOTBALL: Tor Arne Andreassen var lett gjenkjennelig der han var ikledd sitt vante draktnummer i midtforsvaret til Torvastad. Den tidligere FKH-spilleren, nå spillende trener i Torvastad, jaktet sin første pokal med sitt nye lag da de møtte Bremnes i finalen i vintercupen på Grinde lørdag. Det endte med den forsmedelige 2. plassen.

Det ble ingen pokal?

– De har vel en liten sølvpokal for andreplassen håper jeg, sier «Tori» spørrende like etter at dommeren har blåst av kampen.

Andreassen har akkurat vært med på å tape 5-2 i finalen mot et godt Bremneslag. Bømlingene leder fortjent 3-1 til pause. Torvastad hadde imidlertid nok av muligheter til å utligne forspranget, men lyktes ikke helt. Dermed ble det en relativt komfortabel seier til Bremnes.

– Det ble ikke helt slik vi hadde sett det for oss. Du vil jo vinne.Vi har mye å jobbe med og heldvis er det fremdeles en stund igjen til seriestart.

Forårets FKH-spiller innrømmer at det er mye «juling» å få også i 5. divisjon.

– Det er neste slik at jeg får mer juling her enn det jeg har fått i Eliteserien. Nå skal jeg hjem å pleie kroppen min, sier en alltid like blid nummer 11.

Tori trener i år Torvastad sammen med kompisen Vidar Bendiksen. Selv er han tydelig på hva han forventer av sesongen i 5. divisjon.

– Jeg forventer vel at vi skal ligge der opp i toppen og kjempe om et opprykk. Det er ikke livsviktig for oss å rykke opp, men vi ønsker å ligge i toppen helt til siste kamp, sier Andreassen.

Stian Ytrøy (2), Erlend Meling Nesse, Arthur Vold Vestvik og Niamatullah Haydary scoret målene for Bremnes.

Håkon Knutsen scoret begge målene til Torvastad.