Kurt skal bare ha litt kaffi – Hnytt

Siste:

Frode Marton Meling

Kurt skal bare ha litt kaffi

Kurt Inge Larsen, som bruker penger han fikk til femtiårsdagen til å spille inn selvskrevne sanger, slipper nå sin første låt med musikkvideo. Han forsikrer at det ikke er en midtlivskrise som trigger utgivelsen.

BØMLO: Etter å ha skrevet sanger i en mannsalder er altså tiden inne for lansering. Nå i mars slipper han «Eg ska berre ha litt kaffi», en litt revypreget tekst om mannen som gruer seg til forefallende vedlikehold, han vil heller drikke kaffe og surfe litt på PC’en.

Kurt Inge Larsen jobber til daglig som som prosjektleder i Wärtsila, og lever ut den kreative delen av seg som Kurti. Fritiden har han for det meste brukt på å spille revy hjemme på Bømlo, og nå kommer han også ut som sanger. Fire sanger er allerede spilt inn, alle med tilhørende video. De tre andre vil bli lansert utover i året.

– Målet med prosjektet er ganske enkelt å få noen av mine sanger på tape. Skulle noen like dette, er det en bonus. Og enda større bonus blir det om det blir spilt på radio. Det hadde vært veldig kjekt, sier Larsen.

Larsen, som nå har rukket å bli 52, har ennå ikke blitt rammet av den store livskrisen.

– Noen spør om dette er et midtlivskrise-tiltak. Jeg føler det ikke slik, sier den musikkglade bømlingen.

Se og hør «Eg ska berre ha litt kaffi» i videovinduet over.