Widvey sier opp jobben for å satse på blogging – Hnytt

Siste:

Anne Marthe Widvey

Widvey sier opp jobben for å satse på blogging

Over 20 000 følger Anne Marthe Widvey (25) på Instagram. Nå vil karmøyjenta satse større på sosiale medier.

KOLNES: Anne Marthe Widvey sa nylig opp jobben sin som boligfotograf for å starte for seg selv. 25-åringen skal fremdeles drive med foto, men vil nå satse enda mer på blogging og sosiale medier.

– Det var egentlig en ganske spontan beslutning jeg tok før jul. Jeg trivdes ikke helt med hvordan livet mitt var. Jeg har alltid vært en yolo-person, og nå tenkte jeg det var på tide å følge drømmen og hjertet, sier hun.

25-åringen innrømmer at hun var litt nervøs i starten, men at hun nå bare føler en stor lettelse.

– Jeg begynte først å kaldsvette i et par dager, men akkurat nå gleder jeg meg ihjel til å fullføre alle ideene mine. Jeg har jobbet for meg selv i to uker nå, og det er en veldig deilig følelse.

MYE REISING: Bloggtilværelsen gjør at Anne Marthe ofte kan reise til utlandet. I februar gikk turen til Dubai. FOTO: Anne Marthe Widvey

Får god hjelp av kjæreste og FKH-spiller Alexander Stølås

Widvey har over til nå over 20 tusen følgere på sin Instagram-profil, hvor hun daglig legger ut bilder som ofte faller under kategoriene reise, mote og livsstil. Å skape det «perfekte» Instagram-bildet krever som oftest kreativitet, planlegging og gode foto-ferdigheter. Nå ønsker bloggeren å dele sine triks med følgerne.

– Jeg kommer til å ha flere fotoklasser, og egne Instagram-kurs i løpet av våren. Jeg vil rett og slett lære andre hvordan jeg gjør det, forteller hun.

25-åringen får god hjelp av kjæresten Alexander Stølås, som hun har lært opp til å bli en god fotograf. FKH-spilleren forteller at han verken likte å bli fotografert eller ta bilder før, men at han nå er åpen for en karriere innen foto eller video når han legger fotballskoene på hylla.

– Det er veldig kjekt, og jeg har lært masse av Anne Marthe, sier Alexander Stølås.

Kjæresteparet forteller at de fungerer godt som et team, men innrømmer at det til tider kan være utfordrende.

– Det er som en liten berg og dalbane, med mye krangling, latter og glede, smiler Anne Marthe.

Se hele intervjuet i videoen over